Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
13.03.2017.

Svečano otvorenje nove trgovine Lisca u Kijevu

U subotu, 11. 3. 2017. Lisca je proširila svoju prodajnu mrežu u inozemstvu. U suradnji s lokalnim partnerima svečano je otvorena prva franšizma trgovina u Kijevu, Ukrajina.


Otvorenje je bilo u znaku mirisnih orhideja, mini modne revije, dobre glazbe i pozitivne atmosfere. Otvorenju nove trgovine u trenutno najmodernijem trgovačkom centru Lavina Mall u Kijevu prisustvovali su i Goran Kodelja, generalni direktor Lisce, Gragorj Frank, zamjenik veleposlanika Republike Slovenije u Ukrajini, Sevki Acuner, direktor Europske banke za obnovu i razvoj u Ukrajini, direktori međunarodnih poduzeća Lacoste, Lifecell i Beko u Ukrajini, Zafer Ozbay, predsjednik Tursko-ukrajinskog društva u Ukrajini i drugi.


Za dobro raspoloženje na događaju pobrinuo se i legendarni fashion week DJ Jean Gritsfeldt, koji je samo za tu prigodu doletio iz Pariza. A za catering i dobrodošlicu bio je zadužen poznati kijevski restoran Budha Bar.


Liscini planovi u glavnom ukrajinskom gradu time nisu završeni jer već za jesen je planirano otvorenje i druge trgovine.