Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
22.04.2013.

Izaberite idealno rublje ispod vjenčanice!

 
 
 
 
 
 


Vjenčanici
se posvećuje mnogo pažnje, no isto toliko trebalo bi posvetiti i izboru rublja koje ćete nositi ispod vjenčanice. Pobrinite se da ne bude samo zavodljivo nego prvenstveno udobno. Nosit ćete ga cijeli dan, stoga se u njemu morate osjećati samosvjesno i bezbrižno. Prilikom izbora, dakle, vodite računa kako se osjećate. Kroj vjenčanice diktira kakvo ćete rublje izabrati. Vjenčanicu svakako probajte zajedno s rubljem koje ćete nositi ispod nje. Lisca nudi čak nekoliko serija u kojima ćete naći različite modele koji će vaš dan dovesti do savršenstva.


Za one koje žele idealnu romantičnu eleganciju primjeren je torzelet Nicole – s balkonet pjenastim košaricama i držačima za čarape na skidanje te diskretnim drapiranjem i romantičnim vezenim cvjetnim motivima može biti itekako primjeren ispod vjenčanice. Serija nudi i grudnjake različitih krojeva.

 
 
 
 

Rublje serije Nicole oduševit će vas svojom udobnošću te igrom prozirnosti, vezenih cvjetnih motiva i lagane draperije. Pored različitih grudnjaka, serija nudi i
light gel grudnjak koji će napravi bajkovit dekolte.

Vaša je vjenčanica bez naramenica? U tom slučaju morate izabrati grudnjak koji ćete moći nositi bez naramenica, a pobrinut će se za lijep dekolte. Takvo nudi romantično ženstvena serija Irina, a u njoj ćete naći i druge primjerene romantične komade, kao što je na primjer romantičan halter.

I za haljine koje se zakopčavaju oko vrata morate imati primjereno rublje, kao što je elegantan top serije Mystic u nježnoj boji bisera. Serija nudi i druge modele rublja koji će razveseliti buduće mladenke.

 

 


I ne zaboravite podvezicu! Ona će upotpuniti vaš izgled ispod haljine. Neka vaš dan iz snova bude beskrajno bajkovit!

Modele 
potražite prodajnim mjestima Lisce ili u internet trgovini Lisca.