Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
21.12.2014.

Kako upakovati praznične poklone!

Među zimske radosti spada i darivanje najdražih. Potraga za idealnim blagdanskim darom zaslužna je za bajkovitu atmosferu već danima, čak sedmicama prije nego što paketići iznenađenja stignu do najdražih. A ako se u vama skriva imalo umjetničke duše, priuštite si privilegij zamatanja decembarskih darova, kojim ćete produljiti osjećaj bajkovitosti i sreće. Iako vam ideja zasigurno ne nedostaje, ovaj put vam dajemo nekoliko kako da zavodljivo iznenadite one koje najviše volite.

Bokserice Lisca Men Be mine

Na valovitoj ljepenci izrežite pravougaonik u veličini natpisa Be mine na donjim gaćama. Ljepenku omotajte oko gaća i odostraga zalijepite (pazite da se u prozorčiću pokaže napis). Ljepenku omotajte bijelom vrpcom, preko koje navedite crveni dekorativni konopčić.

Gaćice Rachel

Gaćice složite i stavite na dekorativni tanjur. Pravougaoni dekorativni papir valovito izrežite i omotajte oko gaćica i tanjura te na stražnjem dijelu zalijepite. Dekorativnu prozirnu vrpcu povežite oko tanjura i zavežite u mašnu. Dar možete duhovito začiniti priborom (viljuškom i nožem).

Seksi rublje Allure

U prozirnu kutiju stavite namreškani prozirni organdij ili prozirni papir. Na tkaninu položite komplet rublja, a oko njega stavite ukrasne mrežaste crvene kuglice te kutiju zatvorite poklopcem. Pravougaoni dekorativni papir valovito izrežite i na stražnjem ga dijelu zalijepite. Veliku ukrasnu mrežastu kuglicu na stražnjem dijelu kutije zavežite prozirnom vrpcom.

Čarapice Flirty

Čarapice napunite papirom kako bi bile punije. Karton omotajte oko čarapa i na stražnjem ga dijelu zalijepite; čarapica neka proviri iz kartona toliko da se vidi glavica. Na stražnjem dijelu umetnite vrpcu prema želji i između kartona je pričvrstite klamericom, kako bi nastao dražestan repić.

Rublje Jewels

Na poklopcu kutije izrežite blagdansko drvce. Kutiju prebojite akrilnom bojom i pričekajte da se osuši. Ubacite komplet rublja i pokrijte poklopcem tako da se šareno rublje vidi kroz izrez na poklopcu. Poklopac oblijepite perlicama.


Papučice Flirty

Oko papuča omotajte karton i na vrhu ga pričvrstite klamericom. Oko kartona zamotajte prozirnu srebrnu vrpcu i zavežite je u lijepu mašnu.