Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18.04.2017.

Ljetna elegancija

Ljeto će biti obojeno u žive boje i uzorke te istodobno zavodljive detalje. Osim u uvijek elegantnoj i zavodljivoj crnoj boji, serija Bahami će zasjati i u jačim bojama, kao što su pink i kraljevski plava. A serija Alany će oduševiti uzorcima prelijevajućih se boja.


Obje serije Selection odlikuju se ugodnim, brzo sušećim materijalom, koji nudi UV zaštitu i udoban je za nošenje. Posebnost je nova tehnologija lijepljenja naramenica, koje su vrlo tanke, fine, ugodne za nošenje i elegantnog izgleda, pa ipak unatoč tome još uvijek funkcionalne.

Za modele su karakteristični lijepljeni paspuli i kopče, koji još dodatno naglase profinjenost i unikatnost koju nalaže linija Selection. Vrlo moderan i poseban komad je push up grudnjak bez žice Alanya, koji izrazito naglasi dekolte. A nov je i model zavodljivog i sexy monokini jednodijelnog kupaćeg kostima Bahami, koji ima košarice iż termički obrađenog osnovnog materijala.


 
Eleganciju i prestiž serije Alanya dopunjuju modni dodaci iz ugodne prozirne mikropoliestarske tkanine. A serija Bahami oduševljava dodacima iż transparentnog materijala u burn out tehnologiji.