Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
19.06.2017.

Nove pobjede

Ima li išta ljepše od ljetnih sunčanih dana na moru? Teško bi me uvjerili. Ugodno pirkanje osvježavajućeg vjetrića kao stvoreno je za lijeno izležavanje u sjeni mirisnih borova i punjenje baterija koje su se tijekom godine dobrano ispraznile. No, barem Pijine. Sam sam imao duuug odmor i već sam jedva čekao da se vratim na posao. A što to uopće radim?

 

Popis je dugačak, a počinje osiguravanjem odlične potpore Pijinom raskošnom poprsju i nježnim grljenjem njezinih raskošnih oblina, čime se pobrinem za još ljepšu liniju. Odgovoran posao, zar ne?  I shvaćam ga vrlo ozbiljno. Kako za vrijeme plivanja i šetanja, tako i prilikom sportskih aktivnosti u moru i na plaži. A njih Pia na odmoru voli još više od odmaranja. Njezini slobodi dani izgledaju kao uzbudljiva kombinacija potpunog opuštanja i sveopćeg kretanja… 

 

Grudnjak Gran Canaria, kupaći Lisca Fashion

 

»O, draga!«

Iz ugodne hibernacije probudi nas dobro poznat glas. Maša.

»Jesi li za odbojku na pijesku ili još dolaziš k sebi nakon jučerašnje zabave?«

Pia je uvijek spremna za nove izazove. U trenu je na nogama.

»Idemo!«

 

Njezine punije obline malo čvršće zagrlim ugodnom tankom i mekanom tkaninom. Maša je svoj pogled uperila ravno u mene:

 

»O-ho-ho! A što to ovdje imamo?«

 

Kad ne bih bio crne boje, pocrvenio bih do naramenica. Uostalom, i jesam, no djevojke to nisu primijetile.  Pridružile su se razigranom društvu na pijesku i zabava je tada tek počela. Pia neumorno juri za loptom, a ja lovim njezine obline. Oboje se zabavljamo! Skačemo u svim smjerovima. Super nam ide, zajedno osvajamo lijepi broj bodova.

 

Djevojke su oduševljene. Naročito sa mnom. Modernim krojem koji lijepo obuhvati obline. Širim naramenicama koje nude pouzdanu potporu i potpunu udobnost. I elegantnim izgledom, zahvaljujući kojem Pia i prilikom nesretnog ateriranja na pijesak izgleda kao prava modna diva. Gledajte i čudite se, djevojke. Grudnjak sam Canaria, Gran Canaria. I imam sve što vam treba.