Loading..
19.06.2017.

Nove pobjede

Ima li išta ljepše od ljetnih sunčanih dana na moru? Teško bi me uvjerili. Ugodno pirkanje osvježavajućeg vjetrića kao stvoreno je za lijeno izležavanje u sjeni mirisnih borova i punjenje baterija koje su se tijekom godine dobrano ispraznile. No, barem Pijine. Sam sam imao duuug odmor i već sam jedva čekao da se vratim na posao. A što to uopće radim?

 

Popis je dugačak, a počinje osiguravanjem odlične potpore Pijinom raskošnom poprsju i nježnim grljenjem njezinih raskošnih oblina, čime se pobrinem za još ljepšu liniju. Odgovoran posao, zar ne?  I shvaćam ga vrlo ozbiljno. Kako za vrijeme plivanja i šetanja, tako i prilikom sportskih aktivnosti u moru i na plaži. A njih Pia na odmoru voli još više od odmaranja. Njezini slobodi dani izgledaju kao uzbudljiva kombinacija potpunog opuštanja i sveopćeg kretanja… 

 

Grudnjak Gran Canaria, kupaći Lisca Fashion

 

»O, draga!«

Iz ugodne hibernacije probudi nas dobro poznat glas. Maša.

»Jesi li za odbojku na pijesku ili još dolaziš k sebi nakon jučerašnje zabave?«

Pia je uvijek spremna za nove izazove. U trenu je na nogama.

»Idemo!«

 

Njezine punije obline malo čvršće zagrlim ugodnom tankom i mekanom tkaninom. Maša je svoj pogled uperila ravno u mene:

 

»O-ho-ho! A što to ovdje imamo?«

 

Kad ne bih bio crne boje, pocrvenio bih do naramenica. Uostalom, i jesam, no djevojke to nisu primijetile.  Pridružile su se razigranom društvu na pijesku i zabava je tada tek počela. Pia neumorno juri za loptom, a ja lovim njezine obline. Oboje se zabavljamo! Skačemo u svim smjerovima. Super nam ide, zajedno osvajamo lijepi broj bodova.

 

Djevojke su oduševljene. Naročito sa mnom. Modernim krojem koji lijepo obuhvati obline. Širim naramenicama koje nude pouzdanu potporu i potpunu udobnost. I elegantnim izgledom, zahvaljujući kojem Pia i prilikom nesretnog ateriranja na pijesak izgleda kao prava modna diva. Gledajte i čudite se, djevojke. Grudnjak sam Canaria, Gran Canaria. I imam sve što vam treba.