Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
28.08.2011.

Nova kolekcija jesen/zima 2011.!

 

Senzualna, elegantna, smjela… nova kolekcija jesen/zima 2011.!

 

U nježnim tonovima pijeska, dubokim burgundsko crvenim nijansama, smaragdno zelenim čipkama ili u karamel pletivu, Liscino rublje za jesen 2011. obilježit će izrazita ženstvenost i elegancija. Kolekcija s body-shape serijom Korina u svestrano nosivoj capuccino boji i zavodljivom retro looku osigurava potpun izgled za svaku prigodu jer će i prikriti vaše sitne nedostatke i naglasiti ženstvene obline.

Sa senzualnim prizvukom moći ćete izabrati prozirne modele u crnim, orijentalno plavim ili crvenim nijansama, a za točku na i pobrinut će se profinjeni detalji, kao što su na primjer kristali Swarovski.
 
Kolekcija Cheek by Lisca je ovaj put nešto smjelija i buntovnija, nježna romantika koketira sa zavodljivom prozirnošću, a pored diskretnih bijelih i pješčanih tonova zasigurno će biti zapažene tamno tirkizna i boja fuksije.
 

Jesensku kolekciju rublja koloristički dopunjuju udobne pidžame i spavaćice. Za prve jesenske mjesece možete izabrati meke pamučne ili plišane modele.
 
Kolekciju bluza i majica za jesen i zimu 2011. obilježavaju udobni materijali te čiste linije. Pored nosivih poslovnih bluza i elegantnih modela za svečane prigode, ovaj put u kolekciji prevladavaju atraktivni geometrijski i animalni printevi.
 
Prve modele već možete potražiti na prodajnim mjestima.