Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
08.11.2019.

Lisca iz Cannesa s prestižnom nagradom

Lisca iz Cannesa s prestižnom nagradom

Ponosno s vama dijelimo svježu vijest iz Cannesa. U sklopu međunarodnog sajamskog događanja na sajmu Mare di Moda Lisca je primila prestižnu nagradu »CREATIVE EXCELLENCE AWARD 2019«.

Organizatori sajma nagradu svake godine dodjeljuju robnim markama koje se izdvajaju kreativnošću, razvojem, inovacijama i kvalitetom. Ove godine ta je prestižna nagrada pripala slovenskom poduzeću Lisca te talijanskoj robnoj marci MC2 Saint Barth.

Lisca je izabrana kao »odličan primjer poduzeća koje uspješno spaja tradiciju sa suvremenošću, posvećujući pritom mnogo pažnje izboru materijala, a istodobno se dinamično prilagođava promjenama na tržištu. A kampanjom #ProudToBeMe lansirala je i važnu inkluzivnu poruku pozitivne afirmacije i snažne ženstvenosti.«

Na podjeli u Cannesu bio je i dio Liscine razvojno-kreatorske ekipe, u čije je ime nagradu preuzela Maja Ratajc, kreativna direktorica Lisce.

Nagrada je potvrda, a ujedno i izazov i poticaj za iduće modne priče i kreacije u kojima ćemo se osjećati nezaustavljivo.