Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
17.09.2018.

Sportska odjeća Miss sporty Cheek by Lisca


I boje utječu na naše raspoloženje. Stoga je obnovljena sportska serija rublja Cheek by Lisca Miss Sporty crnoj dodala uzorke živih boja, koji potiču na kretanje i podižu energiju. Zahvaljujući elastičnom materijalu kretanje je zaista lagano i neometano, a aktivno rublje odvaja vlagu od kože prema van i osigurava osjećaj ugode tijekom cijelog vježbanja. Modeli su dizajnirani tako da grudi čvrsto drže na mjestu i tijekom većih napora. Za dodatnu potporu prilagođene su kako naramenice tako i leđni dijelovi - uz to je rublje dizajnirano moderno, trendi i mladenački.

Sportskom rublju Cheek by Lisca i ovaj put su dodani atraktivni modeli gornje odjeće, poput jaknice i dvostrukih kratkih hlačica koje će svi primijetiti - za one koje više vole nešto komotniju odjeću.

Aktivno rublje Miss Sporty osigurava idealnu potporu i svježinu koja treba sportašicama, a ujedno se pobrine za atraktivan, moderan i baš trendi izgled, u kojem se svaka žena osjeća još samosvjesnije.

Akcija vrijedi između 13. i 23. 9. 2018. Na prodajnim mjestima Lisca i u e-shopu Lisca iskoristi 20% popusta na sportsko rublje Cheek by Lisca Miss Sporty.

Mišljenja korisnica:


"Moram pohvaliti grudnjak Miss Sporty, u kojem sam istrčala izuzetno dugu trkaću rutu od 100 km u vremenu od 13 sati i 2 minute i time osvojila 15. mjesto na takmičenju Ultramaraton 100 km, koji se odvijao u švicarskom Bielu. Izuzetno udoban grudnjak pratio me cijelo vrijeme i nudio mi izuzetno dobru i ugodnu potporu od početka do kraja trčanja. Oduševljena sam!"

Saša Markoja Popelar, ultramaratonka

"Oduševljena sam sportskim rubljem Miss Sporty. U sportskoj odjeći provedem većinu svog vremena stoga je za mene izuzetno važno da rublje bude funkcionalno i udobno. Materijal je izuzetno mekan i ugodan. I dizajn je vrlo privlačan, dovoljno sportski i prave mjere ženstven. S veseljem ga odjenem jer se u njemu dobro osjećam."

Ana Bucik, alpska skijašica

IZABRANE AMBASADORKE