Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
07.11.2019.

Trikovi za oblikovanje linije

Kad vam se učini da biste za nošenje omiljene pripijene haljine morali izgubiti još pokoji kilogram, iskušajte nešto što djeluje u trenu – odjenite rublje za oblikovanje linije koje tijelo malo stisne i podupre tamo gdje želite. A kako vjerojatno ne želite da rubovi budu vidljivi pod odjećom, izaberite primjerene modele – na primjer rublje iz revolucionarnog talijanskog materijala »clean cut«, koje se ne nabire, a pod odjećom djeluje nevidljivo jer ima bešavne rubove i završetke bez dodane elastike.

I koji su to komadi koji će sačuvati vašu tajnu?


 


Bodiliner "Bella"
Bodiliner

Želite nešto čvršće, a unatoč tome udobno oblikovati liniju? Bodiliner stisne upravo tamo gdje treba. Prednji dio je podstavljen i zato nježno stisne trbuščić te pomaže da dođete do zavidne linije koju neće kvariti masni jastučići. I ne samo to, možete ga nositi sa svojim omiljenim grudnjakom. I može biti vaš pratilac svaki dan, pa i na posebnim događanjima na kojima želite posebno zablistati.


 

Bodiliner gaćice "Bella"Bodiliner gaćice

Bodiliner gaćice imaju podstavljen prednji dio sa »shaper« oblikovnim efektom, koji će djelotvorno oblikovati trbuščić, leđa i struk. Potpuno su nevidljive pod gornjom odjećom tako da će mala tajna vaše linije ostati samo vaša. 


 


Bodi s pjenasto oblikovanim košaricama "Bella"
Bodi s pjenasto oblikovanim košaricama

Lijepo obujmi tijelo i oblikuje predivnu liniju. Sakrije trbuščić i korigira tijelo sve do pod grudima. Pjenaste košarice lijepo podupru grudi i stvaraju zavidan dekolte.