Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
13.02.2017.

Party time

Jučer smo bili na zabavi. Ludo. Sav sam u šljokicama i osjećam se kao prava zvijezda. Cijelo sam vrijeme smio viriti van i mjerkati se s ostalim buntovnicima. Studentice su baš cool! Petra i Maja, na primjer. S njima uvijek mogu povesti neku vruću debatu. I moja Nika, naravno. Kad mi ona ne bi dala disati, bilo bi to znatno teže. Ma znaš, ograničen vidokrug i to. I baš kad smo se zapleli u burnu diskusiju, dogodilo se – bam!

 

Kao grom iz vedra neba pojavio se ON. Dobar tip, wuhu, no očito da sam ga ja više oduševio nego moja Nika jer nije prestajao buljiti u mene!

 

Zapravo me to ne iznenađuje, s podstavljenim jastučićima kao pravi Miss Seduce pobrinem se da stvari uvijek dobro stoje. Ali to je trajalo i trajalo. Odigrao sam odličnu podupiruću ulogu, no pomalo mi je postalo dosadno.

 

Ovaj put su zaista frcale iskre.

 

Zavrtjeli su se u divljem ritmu glazbe. Skakali smo lijevo, desno, zapravo sveposvuda. Luda zabava! No, barem za njih dvoje. Sam sam se vježbao u smjelom iskušavanju prirodnih zakona. I uz to ću skromno napomenuti da sam zapravo prvorazredni žongler – koji radi i kasno, kasno u noć.

 

Uf, naporne su te noćne.

 

Push-up grudnjak Miss Seduce