Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
26.04.2016.

Ljetne tajne

Mi žene u sebi skrivamo tajnu. Tajnovit pogled, tajnovit osmijeh ili povjerljivu tajnu samo za prijateljičine uši. A postoje i druge tajne, na primjer kako naglasiti liniju na plaži, optički je preoblikovati i time uvelike pridonijeti podizanju samosvijesti.

Naglasi struk
Primjerenom kombinacijom boja i krojeva možete naglasiti struk i ako ste više djevojačke građe. Birajte model s izrazito naglašenim strukom, kod kojeg se gornji i donji dio kupaćeg kostima vidljivo razlikuju. Najizraženiji učinak postići ćete jednodijelnim kupaćim kostimom. 

Suzi široka ramena

Široka ramena? Izaberite model kupaćeg kostima sa zakopčavanjem ili vezivanjem naramenica za vratom. Tako ćete optički suziti ramena. Naramenice su kod takve vrste kupaćih kostima šire, što omogućuje ugodno nošenje i ujedno napravi lijep izgled. A za dodatno naglašavanje dekoltea izaberite grudnjak s push up učinkom.

Za ljepšu stražnjicu 
Kod kupaćeg kostima važan je i izgled odostraga. Baš je super kad su ženske obline naglašene, pa bile to grudi ili stražnjica. Raskošan uzorak na stražnjem dijelu gaćica učinit će stražnjicu lijepom i primamljivom.Naglasi dekolte
Za raskošan dekolte zaduženi su grudnjaci s push up učinkom. Optički će grudi biti veće i privlačnije i u kupaćem kostimu koji na grudima ima raskošan uzorak, strukturu ili naglaske s različitim naborima, uzorcima, bojama ili čak atraktivnim vezivanjem naramenica. Gaćice neka budu jednobojne, odnosno s manjim uzorcima tako da pogled ostane usmjeren na grudnjak.

Ublaži trokutastu građu
Šira ramena i uži bokovi obilježavaju trokutastu građu. Dobar izbor bit će kupaći kostim čiji se grudnjak vezuje ili zakopčava za vratom, što će ublažiti širinu ramena, ili model kupaćeg kostima koji detaljima naglasi struk ili donji dio tijela. Možete na primjer izabrati model s panty gaćicama koje će vas u bokovima idealno proširiti i tako liniju učiniti skladnijom..

Produži liniju
Kupaći kostimi koji po sredini ili sa strane imaju uzorke naglase i produlje liniju. Mogu biti pruge, jednobojni umeci ili cvjetni motivi. A nije nevažan ni kroj, najbolji izbor su monokini kupaći kostimi, koji su u struku malo izrezani, čime još bolje naglase oblik pješčanog sata. Tako produžena linija djelovat će elegantnije.