Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
06.04.2016.

Tvoj dan iz snova

Donje rublje je na dan vjenčanja gotovo jednako važno kao sama haljina. Baš na pravim mjestima mora naglasiti ženstvene obline, u njemu se moraš osjećati tako dobro kao da nemaš ništa na sebi jer, dakako, ne želiš da išta pokvari tvoj idealan dan. Od ključne je važnosti izbor prave boje, veličine i modela.


Kako bismo vam olakšali izbor, imamo za vas nekoliko savjeta:

Idealno prilijeganje
Rublje ćete nositi cijeli dan stoga se u njemu morate osjećati ne samo zavodljivo, nego i udobno. Pažljivo izaberite pravu veličinu i pravi model. Uzmite si vremena i isprobajte različite modele, možda će prava veličina biti baš ona koju obično ne biste birali.

Boje i naglasci
Tradicionalno je mladenka ona ljepotica na svadbenom slavlju koja je jedina odjevena u čarobnu bjelinu i nevinošću i glamurom izdvaja se iz mnoštva. Takve princeze mogu birati među donjim rubljem u snježno bijeloj boji ili boji šlaga. No moderne se mladenke sve češće osmjeljuju posegnuti za smjelijim nijansama i uzorcima. Uz moderniji izbor vjenčane haljine savjetujemo kupnju donjeg rublja u sličnoj nijansi ili u boji kože, koje će djelovati kao druga koža i pod vjenčanom će haljinom biti posve nevidljivo.
Pored boje, više pažnje valja posvetiti i samom modelu donjeg rublja i iskoristiti različite krojeve za naglašavanje svojih atributa. Balkonet ili push up WOW grudnjakom naglasit ćete svoj dekolte, a push up gaćicama svoju lijepo oblikovanu stražnjicu.

Čipka ili minimalizam
Prema tome kakvu ste vjenčanu haljinu izabrali, odlučit ćete se i za odgovarajuće rublje. Ukoliko je vaša haljina tanka i glatka, možda je bolje da birate među minimalističkim modelima rublja i izaberete glatki grudnjak s bešavnim košaricama. Tako ćete rublje diskretno sakriti pod haljinom, a pobrinuti se za svoju udobnost i potporu. Omiljen je i model s naramenicama na skidanje. Ukoliko obožavate čipke i vez, možete ih ponosno nositi i na dan vjenčanja.
Ne zaboravite da nakon dana vjenčanja slijedi bračna noć i bračno jutro. Zašto iduće jutro svoga izabranika ne biste iznenadili strastvenim bojama ili crnom senzualnošću? Podsjetite ga da ste osim senzualne i glamurozne princeze i smjela i pomalo zločesta vragolanka. Nakon uspomena na vaš dan vjenčanja, uslijedit će i zajedničke uspomene na vaše prvo bračno jutro.

Mladenke, ne zaboravite da je dan koji ste iščekivale vaš i da zavređujete nešto posebno, nešto vječno i nešto bajkovito, što će zauvijek ostati u vašem sjećanju.