Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
26.04.2020.

Kako zabavno provesti razdoblje #ostanidoma

Kako zabavno provesti razdoblje #ostanidoma
Kamo danas? Na odmor!

Ukoliko su vaša djeca već tinejdžeri, ovaj vam mejl vjerojatno neće koristiti. No, ukoliko kod kuće imate male vragolane, s kojima posljednje tjedne provodite znatno više vremena nego inače, vjerojatno vam već ponestaje ideja (i živaca). Kako bismo vam svima uljepšali dane, predlažemo da se uputite na odmor!

1. IZABERITE DESTINACIJU
Svaki član obitelji neka na papirić napiše svoju destinaciju iz snova. Želite na Maldive? Bez sustezanja to napišite - ovaj put neće odlučivati novčanik. Papiriće stavite u kutiju ili vrećicu, a onda neka najmlađi član obitelji izvuče vašu destinaciju za odmor.

2. OPREMITE APARTMAN
Kako će ljetovanje biti u vašoj dnevnoj sobi ili vrtu, “apartman za odmor” treba primjereno tematski opremiti. Uzmite u ruke škare, karton, bojice … i izradite veliku ploču s natpisom (kako bi i vaši prijatelji, koje ćete usput poskypati s odmora, vidjeli gdje ste). Eventualno nacrtajte još kakvu palmu, galeba, ribe - ili za atmosferu naprosto iskoristite kućni fikus i zlatnu ribicu.

3. SPAKIRAJTE KOVČEGE
Dobro, kovčezi mogu ostati i na tavanu, no “odmor” će biti mnogo zabavniji budete li se i primjereno odjenuli. Izvukli ste ljetovanje na moru? Obavezno odjenite kupaći kostim! Ne zaboravite sunčane naočale, pokrivala, ručnike, vodene špricalice… i naravno sladoled! No zaboravite na godine - zabavljajte se kao da ste zaista na odmoru!

Kad se umorite od vragolija, djeci predložite neka nacrtaju svoje ljeto iz snova. Ili im naprosto ISPRINTAJTE gornju ILUSTRACIJU, koju neka oboje i kreiraju svoju varijantu omiljenog badića. A vi konačno u miru popijte tu kavu.

Isprintajte bojanku

P.S.: Inspiracija može biti NOVA kolekcija kupaćih