Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
17.10.2017.

JESENSKA PRILIKA 2017 / -20%


Jesen je čvrsto zanjihala rukave i podsjeća na topli povjetarac na popodnevnom suncu u ljetnim avanturama. Kratke rukave polako pospremimo u ormare i laganu odjeću koja nas je ove godine pratila u večernjim šetnjama duž mora. Ali ne budimo tužni jer smo ušli u divne boje jeseni. Šta je ljepše  od šuštanja lišća pod nogama, mirisa pečenog kestenja i toplog pulovera od prijatnoga materijala.
 
Lisci smo za čarobnost ovoga magičnoga perioda,kada priroda otkriva poljednje nijanse svog veličanstvenog spektra pripremili posebne jesenske pogodnosti. Od 18. do 29. oktobra iskoristite jesensku pogodnost izabranih serija* rublja i spavaćeg programa Lisca i Cheek by Lisca sezone jesen-zima 2017 i iskoristite 20% popusta.
 
*Akcija vrijedi za serije rublja i spavaćeg programa serije: Lady Moon, Queen Rose, Ammy, Andrea, Alison, Athina, Candy, Amaze, Imagine i Beauty. Akcija ne vrijedi za muški program.
 
Popust se na prodajnim mjestima obračunava na blagajni, pogodnost vrijedi i u internet  trgovini, gdje je već izražen popust u cijenama označenih artikala (NOVO).
 
Uživajte u lijepim trenucima jesenskih boja i čarobnih  zemljanih boja!

Shop online