Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.04.2013.

Spremni za ljeto?

  

Ljeto je vrijeme za lagane hlačice, poluprozirne bluzicevruće hlačicekratke suknjice. Ljetna je odjeća najlaganija i najopuštenija, pa ipak najmanje toga oprašta jer najviše razotkriva. 


No, nemate razloga za brigu jer lako je pronaći način da se osjećate dotjerano i super. Ispod tankih hlača izaberite gotovo nevidljivo rublje, celulit možete pobijediti anticelulitnim hlačicama, a u sportskom ćete se rublju s užitkom pobrinuti za zdravo tijelo.
 
 
Sportsko rublje
Samo od 15. do 30. 4. 2013 iskoristite -20% popusta na sportsko rublje Liscaanticelulitne hlačice Beauty Slim i gaćice Invisible!
 
 
Pogodnost iskoristite na prodajnim mjestima Lisca i u internet trgovini Lisca. Na prodajnim mjestima se popust obračunava na blagajni.
 
Sportsko rublje Power brine za bezbrižno uživanje  pri sportskim aktivnostima. Za neometano kretanje važno je i dobro rublje, koje daje potrebnu potporu grudima. Sportsko rublje Lisca Power izrađeno je iz inovativnih vlakana Coolmax koja unatoč znojenju zadržavaju osjećaj svježine, osiguravaju ugodnu prozračnost i uravnotežuju vlagu. Zaugodan i mekan osjećaj na koži materijalu je dodan i pamuk. 
 
Anticelulitne hlačice Beauty Slim pomoći će vam pri rješavanju  problema s celulitom. Nosite ih pri svakodnevnim aktivnostima. Hlačice su izrađene iz inovativnog pletiva, koje je prožeto prirodnim sastojcima, kao što su kofein, retinol, aloa i vitamin E, koji pospješuju sagorijevanje masnih stanica. Budete li ih nosile redovito, 8 sati na dan, nakon dva mjeseca biti ćete oduševljene – vaša koža biti će glatkija, a opseg bedara smanjiti će se do 2,5 cm.
 
Nevidljive gaćice Invisible s izuzetno tankim rubovima neprimjetne su i pod laganom i pripijenom odjećom. Tanak materijal pruža osjećaj druge kože.  
 
Budite spremni za ljeto!