Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
26.01.2015.

U Parizu se pišu trendovi za jesen i zimu 2015.

 

Posljednja sedmica januara i ove je godine bio u znaku najvećeg europskog sajma proizvođača rublja. Salon International de la Lingerie u Pariz je privukao gotovo 500 najvećih robnih marki rublja i spavaćeg programa, koje su se predstavile kolekcijama za jesen i zimu 2015.

I ovaj put su stručnjaci među izloženim kolekcijama odabrali modele koji su nosioci modnih trendova za iduću sezonu i istaknuli ih na forumu Trendi. Među izabranim modelima ove je godine čak 6 kreacija iz Lisce, koje pričaju dvije modne priče – raskošnom čipkom, smjelom prozirnošću i originalnim krojevima o ženstvenoj senzualnosti te o povratku prirodi mekim materijalima te šumskim i zemljanim bojama.

Lisca je izabrane modele iz kolekcije predstavila i na modnoj reviji, a sudjelovala je i na reviji Selection, slatkom izboru najboljih po odluci stručnjaka. Na izložbenom prostoru, na kojem su rublje razgledali postojeći i potencijalni novi poslovni partneri te predstavnici stručnih medija, ekipi se pridružila i manekenka Natalija Osolnik.