Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Sadržaj Internet stranice Lisca.com i Cheek.eu te svih njenih varijanti (u daljnjem tekstu: Lisca.com) je vlasništvo poduzeća Lisca d.o.o., Prešernova 4, 8290 Sevnica, Slovenija, a MODNO RUBLJE LISCA d.o.o., Sakiba Nišića 1, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina je tvrtka kćer Lisca d.o.o., Slovenija i vlasnik je Internet stranice Lisca.ba. Upotrebom Internet stranice Lisca.ba korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupnji u Internet trgovini Lisca.ba. U Internet trgovini lisca.ba mogu kupovati proizvode isključivo korisnici iz Bosne i Hercegovine. Opći uvjeti prodaje su sastavljeni u skladu sa Zakonom Bosne i Hercegovine. MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na Internet stranici Lisca.ba bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.

1. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice Lisca.ba i njenog sadržaja. MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. će nastojati prikazati najtočnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici lisca.ba s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo jamčiti potpunu suglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora.

2. OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE
Posjetioci Internet stranice lisca.ba sadržaj koriste isključivo u osobne i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. je zabranjena.

3. REGISTRACIJA KORISNIKA
U Internet trgovini lisca.ba možete se jednostavno prijaviti kao registrirani korisnik. Sadržaj Internet trgovine je dostupan i anonimnim ne registriranim korisnicima (gostima). Registrirani korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrirani korisnik dobije svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svjestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik osobno odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu lisca.ba Krajnji potrošač u Internet trgovini lisca.ba je isključivo registrirani korisnik koji kupuje proizvode za osobne potrebe. U Internet trgovini Lisca.ba je kupac isključivo fizička osoba.

4. ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Podaci koje korisnik upisuje putem obrasca na stranici lisca.ba ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su povjerljivi i štitimo ih sukladno zakonskim odredbama. Osobni podaci će biti upotrijebljeni samo za namjene za koje je korisnik dao svoju suglasnost. Za zaštitu osobnih podataka je odgovoran i korisnik sam, na način da osigura svoje korisničko ime i lozinku. MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. za prijenos svih osobnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL (Secure Socket Layer), kojom se kodiraju sve informacije poslane sa narudžbama.

5. PRIJAVA NA E-NOVOSTI

Korisnici se mogu prijaviti na e-novosti kojima ih Lisca obavještava o svojim novostima u ponudi u e-shopu i trgovinama, marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti korisnik se upisuje na listu primatelja e-novosti koja je ujedno i baza za potrošačke pogodnosti koje Lisca povremeno nudi svojim korisnicima. Pojedina osoba ima pravo na bonitet u pojedinoj akcijskoj aktivnosti samo jedanput, bez obzira na broj upisanih elektronskih adresa vezanih uz individualnu fizičku osobu.