Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

POVRAT PROIZVODA

1. ODUSTAJANJE OD KUPNJE putem pisanog obrasca
Kupac ima pravo u roku od 15 dana u skladu člana 47 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje pisanom obavijesti na e-mail adresu [email protected] . Rok od 15 dana počinje teći danom preuzimanja/dostave robe. U elektronskoj pisanoj obavijesti o odustajanju od kupnje ne dvosmisleno navedite odluku o odustajanju od kupnje (sa vašim imenom i datumom dane narudžbe) i ispunite obrazac za odustajanje od kupnje kojeg ćete pronaći tu.

2. POVRAT PROIZVODA
Ako je kupac robu već preuzeo i odustaje od kupnje, mora preuzetu robu vratiti trgovcu u roku od 15 dan po pisanoj obavijesti iz 1. odlomka. Povrat novca odnosno otkupnine poduzeće mora vratiti najkasnije u roku 15 dana od primitka robe.

Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Uz vraćeni proizvod obvezno je priložiti kopiju originalnog računa i ispunjen obrazac za povrat robe kojeg možete naći tu.

Pošiljku poslati na adresu:
MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. 
Sakiba Nišića 1 
71000 SARAJEVO

Troškove povrata robe snosi kupac.
Za vraćene proizvode ne preuzimamo pošiljke sa plaćanjem poštarine pouzećem.

Proizvode sa tiskom odnosno vezom napravljenim samo za vas nije moguće mijenjati jer je proizvod izrađen po uputama potrošača i prilagođen je njegovim osobnim potrebama.

3. REKLAMACIJE POŠILJKE
Lisca-moda d.o.o. odgovara za stvarne tvorničke greške kupljenih proizvoda u Internet trgovini Lisca.ba . Ukoliko kupac ima bilo kakav prigovor sukladno članku 10 Zakona o zaštiti potrošača molimo da nas obavijesti na e-mail adresu [email protected] .
Potrošač mora u obavijesti o grešci detaljno opisati grešku i omogućiti prodavaču da grešku razmotri.

Molimo da kupac ispuni obrazac za reklamaciju kojeg možete naći tu i popunjenog ga vrati zajedno sa robom i kopijom originalnog računa na adresu Lisca-moda d.o.o., Sakiba Nišića 1, 71000 Sarajevo s naznakom "Internet prodaja" u roku 15 dana.

Narudžba o kupnji je pohranjena u Lisca-moda d.o.o., a kupac do narudžbe može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet trgovini. Po primitku robe Lisca-moda d.o.o. će u roku 8 dana po primitku pisane obavijesti i proizvoda dati pisani odgovor na rješenje reklamacije.
Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu.
Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju.
Troškove povrata robe snosi kupac.