Kupaći za svaku građu

Kupaći za svaku građu
3. maj 2023.

Odvažne, energične boje i živahni printovi karakteriziraju modele koji lijepo prijanjaju uz tijelo i u koje ćeš se jednostavno zaljubiti. U njima ćeš biti najbolja verzija sebe - od maženja na plaži do uživanja u piću uz bazen.

Dakle, kako pronaći savršeni kupaći kostim koji će istaknuti ono najbolje u tebi?

 

Duge noge

Uvijek su ti govorili da su tvoje noge nešto najljepše na tebi? Pokaži ih – izaberi kupaći s visoko izrezanim donjim dijelom koji produži liniju, lijepo naglasi duge noge, suzi struk i oblikuje pješčani sat. Spoji ga s razigranim, printanim gornjim dijelom u stilu balkoneta, koji usmjeri pažnju na dekolte i dopuni izgled nadahnut Brigitte Bardot.


Elegantna ramena 

Imaš li uža ramena, naglasi dekolte kupaćima s tankim  naramenicama i mladenačkim bando ili balkonet krojem grudnjaka. Poigravaj se s naramenicama – prekriži ih na leđima ili nosi grudnjak bez njih kako bi tijelo ravnomjerno uhvatilo sunce. Za koktele uz zalazak sunca odjeni laganu ljetnu haljinicu s detaljem na ogrlici koji razotkriva suncem okupana ramena.


Veće grudi

Imaš li veće poprsje, izboru kupaćih moraš posvetiti još više pažnje. Izaberi grudnjake sa žicom, koji će grudi lijepo poduprti i malo ih podignuti, te nešto širim naramenicama koje će udobno držati težinu tvojih grudi, a sve će pridonijeti zavodljivom dekoltu. Sliku dopuni nižim donjim dijelovima kupaćeg, koji naizgled produljuju liniju i uravnotežuju građu.


Sportska građa

Vitka si, imaš vitke noge, ali čvrstu građu? Naglasi uzak struk i dobit ćeš obline pješčanog sata. Izaberi kupaći s naborima ili push up efektom da vizualno povećaš grudi. Ako si radije pokrivenija, izaberi jednodijelni kupaći s pojasom, koji čini da struk izgleda uže, a građa skladnije.


Raskošne obline

Budi ponosna na obline kakve su imale boginje. Naglasi samopouzdanje jednodijelnim kupaćim smjelih cvjetnih ili leopard printeva i jednobojnih dodataka koji vizualno malo suze liniju. Dakako, možeš izabrati i dvodijelne inačice. Za štih klasičnog holivudskog glamura kupaći dopuni podudarajućim printanim ogrtačem.


Kruškolika građa

Za tvoje ženstvene bokove, jake noge i uski gornji dio tijela bit će primjeren kupaći koji će izgled uravnotežiti. Boje, kao što su olujno plava i koraljna, jednostavnim, elegantnim siluetama udahljuju energiju, dok blještavi metalni detalji hvataju sunčevu svjetlost i usmjeravaju pažnju na gornju polovicu tijela. Nadasve nosive su i gaćice s vezivanjem sa strane, koje omogućuju da ih zavežeš više ili niže, kako ti drago.


© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.