Muške Pidžame

Prikaži filtre
Sakrij filter

2 komada

Rastuće
Na stranici

Muške pidžame

Muške pidžame predstavljaju važan dio garderobe svakog muškarca. Bez obzira na godišnje doba, dobre i udobne pidžame omogućavaju opušten san i odmor nakon napornog dana.

Svilene muške pidžame

Jedna od najkvalitetnijih vrsta muških pidžama su svilene pidžame. Izrađene od finog prirodnog materijala poput svile, ove pidžame pružaju visok nivo udobnosti. Svila je mekana, glatka i udobna za nošenje, što svilene pidžame čini savršenim odabirom za opuštanje.

Svilene pidžame dolaze u različitim stilovima i bojama, od klasičnih do modernih modela. Najčešće se izrađuju od čiste svile ili mješavine svile i drugih materijala poput pamuka ili poliestera.

Muške satenske pidžame

Još jedna visoko kvalitetna vrsta muških pidžama su satenske pidžame. Saten je fina, sjajna tkanina napravljena od prirodnih materijala poput svile ili pamuka. Ove pidžame su mekane, glatke i udobne za spavanje.

Satenske pidžame dolaze u širokom spektru boja od neutralnih nijansi do živopisnih tonova. Uz tradicionalne crne, plave i sive boje, satenske pidžame mogu biti crvene, zelene, žute i drugih boja. Također dolaze u različitim stilovima - od dugih spavaćica do kompleta koji uključuju gornji i donji dio.

Bez obzira na model i materijal, dobre muške pidžame trebaju biti izrađene od kvalitetnih materijala koji dišu i ne nadražuju kožu. Pidžame također trebaju dobro pristajati tijelu za maksimalnu udobnost.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.