Spavaćice

Prikaži filtre
Sakrij filter

Proizvodi 1-12 od 23

Rastuće
 1. Spavaćica »Holiday«

  Već od 58,70 KM Normalna cijena 83,90 KM
  Quickview
 2. Spavaćica »Holiday«

  Već od 58,70 KM Normalna cijena 83,90 KM
  Quickview
 3. Spavaćica »Sympathy«

  Već od 95,80 KM Normalna cijena 136,90 KM
  Quickview
 4. Spavaćica »Sympathy«

  Već od 81,80 KM Normalna cijena 116,90 KM
  Quickview
 5. Spavaćica »Sympathy«

  Već od 81,80 KM Normalna cijena 116,90 KM
  Quickview
 6. Spavaćica »Mirabelle«

  Već od 68,50 KM Normalna cijena 97,90 KM
  Quickview
 7. Spavaćica »Mirabelle«

  Već od 68,50 KM Normalna cijena 97,90 KM
  Quickview
Stranica
Na stranici
Spavaćice

Spavaćica je poput haljinice za spavanje, koja nježno pada niz vaše tijelo. Obično je ukrašena detaljima, kao što su čipka i vez na dekolteu ili donjem rubu. Jednako tako, na njoj se mogu naći i dekorativne mašnice, džepići i gumbići. Ima viši ili niži vratni izrez, rukavi mogu biti dugi, kratki ili ih ni ne mora biti, dok se leđni dio i naramenice razlikuju s obzirom na godišnja doba i namjenu. Sama spavaćica može biti duga ili kratka.

Kratka spavaćica ima svoju izuzetno seksi inačicu – babydoll. Razlika između kratke spavaćice i babydolla je kao između kratke suknje i minice. Babydoll je jako kratka spavaćica koja jedva pokrije stražnjicu, često je izuzetno seksi, s tilom, vezom ili čipkom, dok kratka spavaćica ima dužinu negdje do koljena.

3 IDEJE ZA NOŠENJE SPAVAĆICE

1. ZA SPAVANJE

Najčešće se spavaćica nosi za spavanje. Namijenjena je sveopuštajućem noćnom odmoru, koji se može produžiti i na lijeno jutro uz mirisnu kavicu. Odjenite ju kad se poželite osjećati lagano.

2. ZA VEČERNJU ROMANTIKU

Kratka seksi spavaćica s izazovnim detaljima pravi je izbor za romantičnu večeru, na kojoj ćete zavesti svoga dragoga. Pod spavaćicu odjenite privlačno donje rublje, a možete ga i potpuno iznenaditi pa ispod nositi samo podvezicu. Zagolicajte njegovu maštu.

3. KAO GORNJA ODJEĆA

Ako ste ujutro potpuno sigurni da je spavaćica u kojoj ste sinoć spavali najudobnija stvar koju ste ikad imali i izgleda odlično i za vanjske izlaske, ne ograničavajte se. Odjenite cipele i iziđite. Zašto biste prekinuli fenomenalan osjećaj kad ga možete zadržati preko cijeloga dana.

Neke spavaćice izgledaju baš kao dnevne haljinice i nema razloga da itko posumnja da je vaš izbor dnevne odjeće nešto drugo nego to. Osim odlučite li odati svoju tajnu.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.