OPŠTI USLOVI PRODAJE

Kupac u aplikaciji izjavljuje da je pročitao ove Opšte uvjete te da ih prihvaća dok će od potvrđivanja narudžbe isti biti dostavljeni kupcu kao sadržaj odnosno prilog e-mail poruke kojom se potvrđuje da je Ugovor sklopljen. Ovi uvjeti su dostupni u svakom trenutku korisnicima usluga na način da im je omogućeno njihovo spremanje, ponovno korištenje i reproduciranje. Sadržaj Internet stranice Lisca.com te svih njenih varijanti (u daljnjem tekstu: Lisca.com) je vlasništvo poduzeća Lisca d.o.o., Prešernova 4, 8290 Sevnica, Slovenija, a MODNO RUBLJE LISCA d.o.o., Sakiba Nišića 1, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina je tvrtka kćer Lisca d.o.o., Slovenija i vlasnik je Internet stranice Lisca.ba. Upotrebom Internet stranice Lisca.ba korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupnji u Internet trgovini Lisca.ba. U Internet trgovini lisca.ba mogu kupovati proizvode isključivo korisnici iz Bosne i Hercegovine. Opći uvjeti prodaje su sastavljeni u skladu sa Zakonom Bosne i Hercegovine. MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na Internet stranici Lisca.ba bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.

1. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice Lisca.ba i njenog sadržaja. MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. Kako se rok isporuke, cijene ili karakteristike artikala brzo mijenjaju Modno rublje Lisca d.o.o. ponekad ne uspije popraviti podatke na internet stranici, ali se trudi u najvećoj mogućoj mjeri osigurati ažurnost i pravilnost podataka. Ukoliko dođe do promjene (također cijena), Modno rublje Lisca d.o.o. će obavijestiti kupca i omogućiti mu otkaz ugovora ili zamjenu naručenog artikla.
Kupac može Modno rublje lisca d.o.o. upozoriti na grešku pozivom ne telefon ili elektronskom poštom. U slučaju tehničkih poteškoća na internet stranici ostavljamo pravo storniranja predanih narudžbi koje su zbog tehničkih problema neispravne. Sami morate osigurati odgovarajuću zaštitu opreme (antivirus itd) prije upotrebe internet stranice. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo jamčiti potpunu suglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora.

2. OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE
Posjetioci Internet stranice lisca.ba sadržaj koriste isključivo u osobne i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. je zabranjena.

3. REGISTRACIJA KORISNIKA
U Internet trgovini lisca.ba možete se jednostavno prijaviti kao registrirani korisnik. Sadržaj Internet trgovine je dostupan i anonimnim ne registriranim korisnicima (gostima). Registrirani korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrirani korisnik dobije svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svjestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik osobno odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu lisca.ba Krajnji potrošač u Internet trgovini lisca.ba je isključivo registrirani korisnik koji kupuje proizvode za osobne potrebe. U Internet trgovini Lisca.ba je kupac isključivo fizička osoba.

4. ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Podaci koje korisnik upisuje putem obrasca na stranici lisca.ba ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su povjerljivi i štitimo ih sukladno zakonskim odredbama. Osobni podaci će biti upotrijebljeni samo za namjene za koje je korisnik dao svoju suglasnost. Za zaštitu osobnih podataka je odgovoran i korisnik sam, na način da osigura svoje korisničko ime i lozinku. MODNO RUBLJE LISCA d.o.o. za prijenos svih osobnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL (Secure Socket Layer), kojom se kodiraju sve informacije poslane sa narudžbama.

5. RJEŠAVANJE SPOROVA
U slučaju spora između kupca i trgovca, nastojat će problem riješiti dogovorom i mirnim putem , a u suprotnom nadležan je Sud u Sarajevu.

6. PRIJAVA NA E-NOVOSTI
Korisnici se mogu prijaviti na e-novosti kojima ih Lisca obavještava o svojim novostima u ponudi u e-shopu i trgovinama, marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti korisnik se upisuje na listu primatelja e-novosti koja je ujedno i baza za potrošačke pogodnosti koje Lisca povremeno nudi svojim korisnicima. Pojedina osoba ima pravo na bonitet u pojedinoj akcijskoj aktivnosti samo jedanput, bez obzira na broj upisanih elektronskih adresa vezanih uz individualnu fizičku osobu.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.