KAKO KUPOVATI

Kako kupovati

U Internet trgovini Lisca.ba je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet trgovini Lisca.ba.

U Internet trgovini Lisca.ba mogu kupovati isključivo korisnici iz Bosne i Hercegovine.

Kupoprodajni ugovor između trgovca i kupca u internet trgovini www.lisca.ba je sklopljen u trenutku kad trgovac kupcu pošalje prvu elektronsku poštu o statusu njegove narudžbe(pod predmetom: Nova narudžba) Od tog trenutka su sve cijene i drugi uvjeti fiksni i važe kako za trgovca, tako i za kupca. ta elektronska pošta nije potvrda da je roba na zalihi ili da je počela otprema robe, nego samo obavijest kupcu da je trgovac preuzeo narudžbu i da je počeo postupak provjere raspoloživosti robe. Kupac je osoba sa podacima koji su navedeni kod predaje narudžbe i kasnije promjene podataka o kupcu nisu moguće.
Kupoprodajni ugovor (prva elektronska pošta o statusu narudžbe) je u elektronskom obliku i spremljena je na poslužitelju Lisca d.o.o.

U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obaviješten putem elektronske pošte.

Modno rublje lisca d.o.o. će potvrđene narudžbe smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.Modno rublje lisca d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice Lisca.ba. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat s općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.

Ugovor o kupnji je pohranjen u Modno rublje lisca d.o.o., a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet trgovini.

Unovčavanje bonus koda u internet trgovini

Bonus kod koji preuzmete preko internet trgovine možete unovčiti samo u internet trgovini ba. Bonus kodove nije moguće unovčiti u prodavaonicama LISCA.

U internet trgovini je moguće samo jedan bonus kod unovčiti kod jedne narudžbe. Bonus kod može se iskoristiti samo jedanput.

Bonus kodovi su ručno ili automatski kreirani zapisi slova i brojeva koje u internet trgovini možete unovčiti  upisom u okno MOJ KOD E-KUPONA. Mogučnost upisa je u Blagajni ili na kraju postupka kupnje prije potvrde narudžbe.

Cijene

Sve cijene su izražene u KM s uključenim PDV-om. Pri kupnji vrijede cijene u trenutku narudžbe. Cijene vrijede do objave novog cjenika u Internet trgovini Lisca.ba.

Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet trgovini su objavljeni na Internet stranici Lisca.ba.

Navedene cijene važe samo za prodaju preko Internet trgovine i ne moraju biti jednake cijenama na prodajnim mjestima Lisca u Bosni i Hercegovini.

Kod prikazivanja sniženja cijena (izraženo u postocima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u e-shopu, što je posljedica zaokruživanja maloprodajnih cijena nakon sniženja.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.