Oblikovanje tijela

Prikaži filtre
Sakrij filter

5 komada

Rastuće
Na stranici
Oblikovanje tijela

Po odjeći za brzo preoblikovanje tijela posežu brojne zvijezde i obični smrtnici kad žele ostaviti dojam te pri pogledu u ogledalo osjetiti iznadprosječno samopouzdanje. Zašto se toliki u svijetu odlučuju za funkcionalno rublje? Zato što takvo rublje prikriva manje nepravilnosti na svačijem tijelu. S njim ćete i vi moći oblikovati područje trbuha, bedara, stražnjice i struka. Od nošenja takvog rublja može biti mnogo koristi, vi se samo morate odlučiti što želite postići.

3 RAZLOGA ZAŠTO NOSITI RUBLJE ZA OBLIKOVANJE TIJELA

1. JER JE ZASLUŽNO ZA OBLINE

Rublje namijenjeno oblikovanju tijela ugodno vas obujmi u struku i nastaju obline koje još prije minute niste zamijetili u ogledalu.

2. JER IZGLEDATE VITKIJE

Najpopularniji razlog za funkcionalno rublje posve je prizeman – vitkiji izgled u izuzetno kratkom roku. Izaberite rublje osmišljeno za onaj dio vašeg tijela za koji mislite da ga možete poboljšati i na brzinu mu osigurajte uži vizualni izgled.

Ako ste umorni od neprestanog uvlačenja trbuščića, rublje za oblikovanje može vam brzo pomoći. Zagladit će vaše kritične točke, kao npr. trbuh, bokove i neželjene izbočine na leđima. Kad idući put izlazite, odjenite takvo rublje i diskretno učvrstite tijelo u nekoliko sekundi.

3. JER SMANJUJE CELULIT

Odjenite anticelulitne hlačice na bazi prirodnih tvari (kofein, retinol, aloa, vitamin E), koje pospješuju sagorijevanje masnoće i ublažavaju izgled narančine kore te uživajte u rezultatima.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.