Modna priča s Rebeccom

Modna priča s Rebeccom
27. februar 2024.

Jeste li ikad razmišljali da bi prilikom osmišljavanja svog stajlinga umjesto nakita njegovu ulogu preuzelo donje rublje? Neka postane vaš modni dodatak. U modnoj priči stilskim se kombinacijama smjelo poigrala Rebecca Gliha.

Kako bih se predstavila?

Ja sam Rebecca Gliha. Volim i dišem modu. Otkad pamtim za sebe, izražavam se odjećom i nema tog dana da mi ga dobar stajling ne bi mogao uljepšati i napuniti me energijom. Kad sve zbrojim: djevojka sam koja ne samo voli modu, nego ju i stvara, influencerica i modna savjetnica. 

 

Kakav je tvoj stil odijevanja?

Kod odjeće volim razmišljati izvan okvira stoga neprestalno posežem po različitim komadima i međusobno ih kombiniram. Zajedničko im je da podražavaju osamdesete i devedesete godine, da su klasični, a ujedno moderni i da ih mogu kombinirati na različite načine. Za mene je unikatno da volim posezati za muškim linijama, a onda ih poživim komadima koji odišu ženstvenošću i energijom koju samo mi imamo.

Kojeg komada rublja ne bi smjelo nedostajati u ničijoj garderobi? 

Bešavne gaćice su komad kojeg bi morala imati baš svaka.

 

Koji je tvoj omiljeni komad rublja? 

Crne seksi gaćice.

Što je nadahnulo tvoj stilski izbor za Liscino fotografiranje?

Svakako sam željela pokazati tko sam i kakav je moj prepoznatljivi stil odijevanja. U stajlinzima možemo prepoznati mnogo vintage štiha, koji je trenutno moj omiljeni. Nadahnjuju me muške linije, prvenstveno oversize blezeri, osamdesete – kožne jakne, podstavljena ramena i zlatni dodaci u kombinaciji s trendovima koje baš sad možemo vidjeti na modnim prezentacijama.

 


© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.