Obavijest za jedinstvene žene

import-ba
31. mart 2022.
Draga ženo, ti si jedinstvena!

U ožujku smo istraživali žensku snagu, te male stvari koje ženu čine jedinstvenom. Možda se ne prepoznaješ svugdje, možda ćeš htjeti dodati za sebe ono što te čini posebnim, a možda ćeš shvatiti da si posebna i u onome što prije nisi ni pomislila.

Mi žene smo vrlo dragocjena bića. Imamo posebne moći koje mogu nasmijati ljude oko nas ili nas natjerati da izgubimo živce. Jedinstvene smo i nezamjenljive.

Imamo poseban smisao za humor i sposobnost da svojom prisutnošću unesemo svjetlost u prostor. Svojom razigranošću i nestašlukom širimo dobru volju, naša energija i pozitivan pogled na svijet su ono što privlači. Svoje smo, postavljamo i ostvarujemo sve moguće ciljeve po našim standardima. Iskrene smo i hrabre! Svaki dan se suočavamo s nepoznatim i pobjeđujemo.

Tvrdoglave smo, imamo dane kada nam je teško, ponekad znamo podići ton. Imamo snage podnijeti mnogo nedaća i ne ispričavamo se za svoje suze. Znamo biti ranjive i ne bježimo od zagrljaja.

Volimo svoje najmilije. Jako ih volimo! Svaki dan iznova možemo oprostiti stvari koje nas žaloste. A ipak smo bolje od bilo koje lekcije matematike – zbrajamo ljubav i oduzimamo tugu.

#women2women

Predivne smo kao majke, zahvalne za moć stvaranja novog života. Zahvalne što možemo biti uzori maloj djeci. Zahvalne smo i na unucima koji nas u trenu pomlade i s kojima osjećamo beskrajnu ljubav.

Po potrebi imamo 6 ruku i sa svakom radimo svoje. Prvom mazimo bliske ljude, drugom kuhamo ručak, trećom vješamo rublje, četvrtom mijenjamo sijalicu, petom dignemo slušalicu i šestom se šminkamo.

Jedinstvene smo izgledom, svaka nas sitnica čini posebnima. Naše tijelo je naš hram! Iako možda nije kao iz časopisa, mi ga obožavamo! Jer nas dovodi do cilja koji smo postavili.

Rođene smo kao pobjednice, možemo raditi što god zamislimo... i još uvijek izgledati prokleto dobro!


#women2women

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.