Valentinovsko rublje kojim kažeš DA ljubavi

Valentinovsko rublje kojim kažeš DA ljubavi
6. februar 2023.

Obožavaš ljubav?

A dan ljubavi? Valentinovo? Neki ga jedva čekaju jer pruža još jednu priliku za više romantike i strasti, drugi jedva čekaju da prođe. Među koje se ti ubrajaš?

Kako, dakle, preživjeti Valentinovo i pritom se zabaviti?

 


Svježe si zaljubljena?

Ako osjećaš leptiriće u trbuhu i ne možeš se suspregnuti da ne dodiruješ svoga partnera, iskoristi Valentinovo bez ustezanja. Proslavi ljubav obiljem ugađanja i zločestim igricama, bez obzira hoćete li večer provesti u restoranu, hotelu ili kod kuće.

Odjeni ono seksi rublje koje ti se uvijek činilo rezervirano samo za filmove. Već imaš čipkaste gaćice, grudnjak, halter i samostojeće čarape? Još ne? U tom si ih slučaju priušti. I, vjeruj nam, rublje neće čudesno djelovati samo na njega, nego i na tebe.

 


Već dugo si u vezi?

Ponekad ti se čini da ste zajedno već 100 godina i ljubav je postala rutina? Valentinovo možeš preokrenuti u svoju korist. Možeš biti malo sebična i svoju bolju polovicu podsjetiti da ti je ranije mnogo više ugađao - i da se ništa ne podrazumijeva.

Ali nemoj biti previše zahtjevna. Možeš mu, umjesto prijateljici, “greškom” poslati elektronsku poruku s komadima rublja koji ti se najviše sviđaju, a sama si ih nećeš priuštiti jer ih za kod kuće ionako ne trebaš. Prilično vjerojatno da će razumjeti tvoju poruku - tako ćeš dobiti super dar koji ćete odmah moći zajedno isprobati.

 


Sama si?

Onda si svjesna da je najvažnija ljubav ona koju gajiš prema samoj sebi. Stoga ovoga puta na Valentinovo misli na sebe! Pobrini se da se osjećaš odlično i priušti si ona ugađanja o kojima inače samo sanjaš.

Dan na poslu završi ranije, rezerviraj gurmansku degustaciju, uputi se na masažu ili u shopping obilazak - samo za sebe. Uživaj u trenucima kad si sama sebi na prvom mjestu.

 

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.