Zavedi ženu u sebi

import-ba
25. mart 2022.
»To što osjećam prema donjem rublju vrlo je slično onome što osjećam prema mirisima. Rubljem zavodiš samu sebe i to je činjenica koja nije upitna.

Stoga rublje nikad ne kupujem s namjerom da bih njime zavela svoga muža. Gotovo sam uvjerena da on ni ne zna što sve imam u ladici.

Pritom ne mislim na one najobičnije gaćice ili korektivne grudnjake. I oni jako raskošni kompleti stvar su koju čuvam za sebe.

Zašto, sigurno se pitate. Vjerojatno zato što prema cijeloj priči biranja rublja imam potpuno osoban odnos. Njime hranim svoju ženstvenost. Žene rublje kupuju za sebe.

Samo za sebe.

#women2women

Svaka koja je ikad isprobala halter za čarape odmah je ustanovila da je osjećaj ženstvenosti koji te preplavi prilikom zakopčavanja čarapa neopisiv. Taj te diskretni, damski komad intimne garderobe u rekordno kratkom roku preobrazi u Ženu s moći. Pa ako je tvoja samosvijest iz ovog ili onog razloga malo manje izražena. Ili ako ti se čini da nemaš tako zapažen modni govor - s pravim komadom donjeg rublja možeš stvoriti atmosferu koja je razumljiva samo tebi. Elegantno donje rublje ono je što daruješ sebi jer si sretna što si žena.

Vratimo se gore spomenutoj usporedbi između rublja i mirisa. Baš kao što parfeme biramo prema instinktivnom osjećaju, neka i izbor rublja bude prepušten onom prvom dojmu. Prije nego što počnemo razmišljati o tome što je praktično, a što ne, poslušajmo govor srca. Činjenica je da je moderno rublje izuzetno nosivo. Bez obzira na kompleksnu konstrukciju čipke ili kroja, moderno donje rublje osmišljeno je s namjerom da se žena u njemu osjeća dobro.

Trebamo to, drage moje.

Mi smo te koje moraju obratiti pažnju, zavoditi same sebe.

Izuzetno lijepim rubljem to se dogodi izuzetno brzo.


#women2women
Tekst i fotografije: @nikaurbas

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.