Žena koja voli umjetnost

import-ba
21. mart 2022.
Draga ženo!

Obitelj je tamo gdje je ljubav. Obitelj se ne određuje samo po krvi, nego po međusobnoj bliskosti. Obitelj su prijateljice koje stoje na tvojoj strani u teškim vremenima. To su žene koje jedna za drugu imaju osmijeh i međusobno si pomažu. Obitelj je kad dijelimo ljubav.

Upoznaj 3 generacije prekrasnih žena koje inspiriraju žene oko sebe i isijavaju ljubavlju prema životu.
Upoznaj 18-godišnju Tajdu.

Tajda je kreativna mlada žena koja uživa u različitim oblicima umjetnosti. Srcem osjeti umjetnička djela u galerijama, prepušta se glazbi na koncertima i posjećuje kazališta, gdje pronalazi inspiraciju. Voli plesati u intimi svoga doma, voli uzeti u ruke dobru knjigu ili olovku te bijelom papiru udahnuti život.

Njezina kreativnost izvor je njezine energije.
Kreativnost ne možeš potrošiti. Što je više trošiš, više je imaš.

Pomisli… što kod tebe pokreće kreativnost? Koja je to stvar koja ti toliko ispuni misli da joj se već unaprijed veseliš?

#women2women

Tajda traži inspiraciju i u ženama koje je okružuju. Baš u svakoj pronalazi nešto dobro jer svaka je stručnjak za neko svoje drugo područje. Prati nekoliko slavnih utjecajnih žena, no najviše inspiracije zapravo dobiva od ljudi koji je okružuju - članova obitelji i prijateljica. Iz razgovora crpi energiju i širi vidokrug.

Uživa u društvu svoje bake i obožava njezinu ustrajnost da unatoč lošim stvarima koje joj se događaju sama kroji svoju sreću. A svoju mamu voli zbog njezina pozitivna stava, ljubavi prema obitelji i vjeri koju ima u nju - Tajdu. Obožava ju kad se uhvati nemogućih podviga i dosiže ciljeve koje si tako voli postavljati.

Tajda ne mari za ograničenja i poručuje ti sljedeće:
»Dosegni sve što u životu možeš. Okušaj se u svemu, dozvoli si voljeti, zrači samopouzdanjem, slijedi svoje želje i budi što drukčija od drugih.«


#women2women

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.