Žena koja voli život

import-ba
11. mart 2022.
Draga ženo!

Tako smo slične, a ipak tako različite. Svaka za sebe piše svoju životnu priču uplićući u nju priče drugih žena. Niti se spajaju i nastaje čaroban uzorak.

Upoznaj 3 generacije prekrasnih žena koje nadahnjuju žene oko sebe plijeneći ljubavi prema životu.
Upoznaj 45-godišnju Jasminu.

Jasmina je voljena majka 4 djece i u potpunosti uživa u životu. Stvari koje obožava postaju njezin “posao”. Jasmina, naime, izuzetno voli trčati, trenira, piše, pripovijeda, organizira, pliva, a voli i prirodu i umjetnost.

Zvuči kao puno svega, zar ne? Istina!
Kad uživaš u stvarima koje radiš, to nikako nije mučan posao. To je užitak koji te uvijek iznova puni energijom.

Razmisli… što to usrećuje tebe? Koja je to stvar s kojom se uvijek iznova susrećeš u svom životu i koju bi mogla upražnjavati svaki dan?

#women2women

Jasminin uzor je stvarna junakinja iz njezine knjige Kazimira Lužnik – djevojčica koja nije dozvolila da ostari i svojom je neiscrpnom energijom bila sunce koje svojim toplim zrakama grije sve oko sebe i uči nas da vjerujemo u dobro. Njezini uzori nalaze se i bliže, u njezinoj obitelji. Kod svoje kćeri Tajde obožava njezinu živost i opuštenost, dok kod svoje majke Nade cijeni njezino enciklopedijsko znanje, njezinu damsku eleganciju i činjenicu što je izuzetno dragocjena baka svojim unucima. Njezina obitelj njezina je snaga. Kao žena sa ženom, Jasmina s tobom dijeli sljedeću misao:
»Želiš li poboljšati svijet, poboljšaj najprije sebe. Postani najbolja varijanta sebe.«


#women2women

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.